Vannak olyan emberek (legyenek azok férfiak vagy nők) akik képtelenek szexuális aktust létesíteni olyan emberrel, akit alig ismernek, és nem szerelmesek. Ők azok a típusú emberek, akiknek egyszerűen kell az a plusz, az a hatalmas lángolás, és közben a biztonságérzet ahhoz hogy évezni tudja partnerével a szexet.

Ők soha nem fognak félrelépni, hacsak nem szeretnek ki aktuális párjukba, és szeretnek bele fülig a kiszemelt leányzóba. Van azonban egy tábor, akik pedig pont ennek az elvnek az ellentétei, tehát számukra az vágyfokozó hatású, ha a szexpartnert alig ismeri, és unalmas számára több hónapon át hűségesen, ugyan azzal az emberrel ágyba bújnia.

Szeretkezés vagy csak egy gyors szex?

A szeretkezés valójában sokkal többet jelent, mint orgazmust. A tökéletes aktus lehet orgazmus nélküli is, de romantikus, érzelemmel teli, és érzéki. Szeretkezés közben nem csak saját magunkra figyelünk és nem csak azt tesszük ami nekünk fontos, és jól esik, hanem azt is, ami a partnerünknek jó, hiszen fontos számunkra, hogy legalább annyira élvezze az együttlétet az illető, mint mi magunk. Mit sem ér az orgazmus, és az hogy az aktus során mindkét fél kielégült, ha nincs az egész akcióba érzelem.

Az érzékei csókolózás, a simogatás nélkül pedig sok ember nem is tudja élvezni a szexet. Talán sokak számára meglepő lehet, de a férfiak szerint az utójáték is pontosan olyan fontos, mint az előjáték, és sokan igénylik is hogy az aktus után egy kicsit még összebújva maradjanak az ágyban a párjukkal.

Ezektől a dolgoktól lesz ez szeretkezés, és nem csupán szex. A szexuális együttlét a párkapcsolat alappillére. Sokak szerint ha valakivel a szex nem jó, akkor a kapcsolat sem lesz túl hosszú életű. A szerelmeskedés remek feszültségoldó, és rengeteg boldogsághormont szabadít fel, ezért vagyunk egy jó szeretkezés után olyan élettel teliek, felszabadultak, és nyugodtak.

Nehezen megy? Nézd akkor meg ezt.

Miért fontos hogy ismerd a partneredet?

Sokak szerint pedig elengedhetetlen hogy a két fél nagyon jól ismerje egymást. Bár biztosan megvan annak a maga bája is, hogy a harcún előtt ismerjük meg az illetőt, és szinte semmit nem tudunk róla, de az ilyen esetek nagy részt nem is szoktak olyan mértékű élvezetekkel befejeződni, mintha valaki egy stabil párkapcsolatban bújik össze a kedvesével. Össze kell a két félnek szoknia, illetve a jó szexhez elengedhetetlen az is, hogy megismerjük a partnerünk testét, és megtapasztaljuk, hogy mit szeret, és mit nem szeret az ágyban.

Sok hölgy tartja úgy, hogy kellemetlen egy pasival közölnie azt hogy mi jó neki, hiszen így egykettőre elveszíti az egész a varázsát. Sokkal izgalmasabb, ha a pasi magától jön rá arra hogy a lány mit szeret, és mit nem. Addig pedig óvatosan puhatolózik, és folyamatosan a lány reakcióját figyeli. Ez azonban sok embernél nem működik, ő szerintük senkitől nem várható el hogy az ember olvasson a másik fél gondolataiban, és sokkal célravezetőbb az, ha a a partnere elmondja neki hogy mit szeretne kipróbálni.

Hasonló bejegyzések