Sokan nyáron, a hatalmas hőségben legszívesebben ki se mozdulnának hűvös otthonukból. Meleg van, tűz a nap, fülledt a levegő. Ebből kifolyólag egyáltalán nem mindegy, hogy a nyári hőségben milyen randiprogramot találunk ki.

A nyár ugyanis tökéletes időszak lehet arra, hogy kicsit elvonatkoztassunk a hagyományos, szokásos randiktól, és kitaláljunk valami olyat, mely izgalmas, és frissítő, és romantikus is egyben.

Meghitt piknik a szabadban

A szabadban töltött idő minden percét ki kell használni, ha jó az idő. A szabadtéri programok mindig jó randi ötletek lehetnek, legyen szó mondjuk piknikezésről, vagy pihenésről. Az ilyen randikon mindent úgy szervezhettek, ahogy ti szeretnétek. Lehet az nagyon romantikus, elegáns, vagy bohókás, és vicces. Bárhogy is lesz, arra nagyon figyeljetek, hogy olyan helyszínt találjatok, ahol van árnyék, és ne a tűző napon kelljen ülni egész nap.

Egy árnyas park, vagy egy tópart például tökéletes helyszíne lehet a nyári, piknikező randevúnak. Ti magatok is összekészíthetitek a piknikre szánt dolgokat, de ha nagyon spontán jött az ötlet, akkor ugorjatok be a közeli bevásárlóközpontba, ahol gyorsan meg tudtok venni mindent a tökéletes piknikhez.

A piknikezés azért szuper randiötlet, mert nem túl kötött a program, ha pedig megtaláljátok a tökéletes, csendes helyszínt, akkor akár az egész napot át is beszélgethetitek.

Hűsítő és közös strandozás

Ahogy berobbant az igazi, forró nyár, egyre több ember látogatja meg a közeli strandokat. Ha randi közben nem szeretnétek leizzadni, és pirosra sülni a napon, akkor gondolkozzatok el egy közös strandoláson, ahol kedvetekre mártózhattok meg a kellemes hőmérsékletű vízben, építhettek homokvárat, csúszdázhattok, vagy éppen frizbizhettek is. Hívd meg a partneredet egy fagyira, vagy vegyél neki egy hűsítő jégkását. Persze lehetséges az is, hogy első hallásra nem tűnik túl romantikusnak ez a randiötlet, pedig nagyon is az tud lenni, főleg abban az esetben ha, a vízparton összebújva együtt nézitek majd meg este a lemenő napot.

Tökéletes szabadban töltött randi ötlet lehet még a túrázás, a bicikli túrázás, és a kirándulás is, bár ezt valóban csak akkor érdemes megszervezni, és összehozni, ha nincs már hatalmas hőség. Amikor az ember tényleg legszívesebben a hűvös szobába feküdne egész nap, akkor olyan programot kell kitalálni, mely beltéri, és a helyen biztosan van légkondicionáló.

Például tökéletes megoldás lehet az ilyen forró napokra a sötét, és légkondicionált moziteremben összebújva megnézni egy romantikus filmet, vagy egy szórakoztató vígjátékot, mely után akár fagyizhatunk is egyet még. A közös séták ilyenkor se maradhatnak el, csak próbáljuk meg inkább úgy időzíteni a dolgot, hogy ne délidőbe, a tűző napon induljunk el várost nézni. Egyébként is itt a nyári szünet, szóval talán így belefér egy késő esti séta, hiszen ilyenkor már nincs borzasztó hőség, a nyugodt, csendes városban pedig sétálhatunk egy hatalmasat kettesben, kézen fogva.

Ha netán intim együttlétre kerülne sor, akkor ez érdekelni fog.

Hasonló bejegyzések