A jó szex titka a kommunikáció. Ha most te is nagyot nézel, akkor megnyugtatlak, hiszen nem vagy egyedül. Ha valakit megkérdezel ebben a témában, akkor bizonyára nem a kommunikációt fogja felhozni, pedig tényleg ez a legfontosabb. Ha azt akarod, hogy felejthetetlen élményeitek legyenek, akkor meg kell beszélnetek a következő témákat.

Intimitás

Az önkielégítés nem azt jelenti, hogy nem vágysz a másikra, hanem azt, hogy beengeded őt a titkaidba. Mindenkinek van egy kedvenc póza, egy olyan mozdulata, amitől szinte azonnal elöntik az érzések, de a párunk nem gondolatolvasó, úgyhogy nem fogja megcsinálni. Az a legjobb, ha átbeszélitek, hogy mi izgat fel titeket, és akár a közös kielégítést is kipróbáljátok.

Fantázia

A szexuális fantáziák legnagyobb része csak elméletben működik, és a valóságban eszünkbe sem jutna kipróbálni. Azonban nyugodtan elmesélhetjük a másiknak, hogy milyen szituációban képzeljük el magunkat. Van valami extrém helyszín? Bevállalnád hármasban? Nyugodtan lehet részletezni, mivel a beszélgetés még mindig biztonságosabb, mintha valóban kipróbálnátok. Ha pedig a másiknak is bejön a fantázia, akkor miért ne próbálnátok ki?

Titkok

Nagyon fontos elmondani a másiknak, hogy mi indítja be a vágyaidat. Ha mind a ketten tisztában vagytok a másik vágyával, akkor sokkal könnyebb lesz megvalósítani. Nem mindegy, hogy a reggeli órákban, vagy inkább az esti nyugalomban választjuk a kufircolást, úgyhogy még idejében jelezd a másik felé.

Testi adottságok

Az emberi test tele van érzékeny zónákkal, ami valakinél örömet, valakinél fájdalmat okoz. Az erős fájdalom nemcsak az érzelmeket törli ki belőlünk, hanem erekciós problémákat is okozhat, főleg, ha a nemi szerv közelében következik be. Nagyon fontos még a játék előtt kideríteni, hogy mennyire szereti a másik fél az érintést, és hogy milyen mozdulatok jönnek be neki igazán.

Játékok

Végül fel lehet hozni a szexuális játékok témáját is. Vannak férfiak, akik imádják az ötletet, de olyanok is, akik rosszul lesznek tőle, úgyhogy inkább beszéljük meg az elején. A játékpiac nagyon széles, úgyhogy biztosan meg tudtok egyezni valahogy.

Hasonló bejegyzések