Az emberek nagy hányada szokott és szeret is sportolni. Azt azonban nem mindenki tartja kiemelten fontosnak, hogy megfelelő minőségű sportruhákat, cipőket viseljenek, minőségi sportszereket használjanak, pedig annak kellene, hogy legyen.
A sportokon szeret az ember spórolni, mert mondván, az csak egy hobbi. Azt azonban nagyon fontos megjegyezni, hogy a rosszul megválasztott cipők és kiegészítők többet árthatnak, mint amennyit használnak.

Ne spóroljunk a cipőn!

A cipő az egyik legfontosabb a sportolásnál. Ha valaki ócska, rossz minőségű sportcipőben edz, azzal tönkreteheti a lábfejét, de súlyosabb esetekben az ízületeit. Ez az a termék, amire mindenképpen rá kell szánni a pénzt, és márkás, strapabíró darabot venni. Szerencsére ma már léteznek sportruházati outlet áruházak, ahol a legnagyobb márkák termékeihez lehet igen jutányos áron hozzájutni.
A kiegészítőkért is érdemes mélyebben a zsebbe nyúlni
Egyszerűen nincs értelme olcsó és nem minőségi kiegészítő termékeket venni, csak, mert amatőrök vagyunk. Egy alig pattogó teniszlabda, vagy egy vizet áteresztő úszószemüveg viselésre inkább csak kínszenvedés, és még roppantul zavaró. Egyszerűen muszáj megtanulni mérlegelni, hogy miért éri meg többet fizetni, és miért nem annyira, mert a sportolás során nincs rá akkora szükség.

Min lehet spórolni?

A terembérleteken például lehet, de nincs értelme hideg időben kint teniszezni és jól megfázni, amikor erre bent is van lehetőség. A sportruházaton is lehet valamennyit spórolni, elsősorban a profi sportolóknak kellenek a legprofesszionálisabb ruhadarabok, a hobbizóknak nincs rá szükségük. Természetesen fontos, hogy az évszaknak megfelelő, kényelmes és puha anyagok legyenek rajtunk, de aki spórolni szeretne, az inkább a sportruházatnál tegye, mint mondjuk egy ütőn.

Hasonló bejegyzések