Sok ember szerint a nőket csak a pénz, a vagyon érdekli. Nos, ezt leginkább azok a csalódott férfiak vallják, akik sajnos nem a legjobb társat találták meg maguknak. Tény, hogy vannak ilyenek is, de azokat a nőket, akik lelkileg rendben vannak és valóban igazi társra vágynak, nem ezek a kézzel fogható dolgok érdeklik, bár a külső és az anyagi biztonság is sokszor jelen van a párválasztásnál.

Azonban ezek önmagukban nagyon kevesek ahhoz, hogy egy nő igazán szeresse azt, akit választott.

Szakemberek szerint a különbözőség, az intimitás és az nyom leginkább a latban, hogy a másik számára mennyire vonzó a nő. Ha egy nővel éreztetik, hogy vonzó, ettől nagyobb lesz az önbecsülése, megnő az önbizalma, s mivel ettől csábítóbbnak látja saját magát, a vonzódása is megnő a másik iránt.

Az intimitás nem feltétlenül a szexualitást takarja ez esetben, hanem inkább a lelki köteléket. Hiszen a nők lelki beállítottságúak, a lelki intimitásból alakul ki a szexuális vágy a másik iránt.

Mit jelent két ember között a különbözőség?

Ez alatt nem az ellentéteket kell érteni, hanem inkább olyan pozitív tulajdonságot, vagy képességet, ami miatt egy nő képes tisztelni és csodálni a párját. Ez lehet akár fizikai, akár lelki tulajdonság. Például csodálhatja a nő a fizikai erejét a férfinak, persze abban az esetben, ha ezt nem rossz dolgokra használja.

Például anélkül, hogy kérkedne az erejével, mások szolgálatába állítja azt, önzetlenül segít azokon, akiknek erre szüksége van, akik bajba jutottak, s cserébe semmit nem vár el.

Lelki tulajdonság lehet például az, ha egy férfi nem játssza a „macsót”, ha ki meri mutatni az érzéseit. Akár örömről, akár bánatról van szó. Nagyon sokan férfiatlannak minősítik a könnyeket, az elérzékenyülést, az érzelmek kimutatását, pedig ez egy tévhit. Az érzelmek emberi tulajdonságok, így azok kimutatása is megengedett bárkinek.

Egy nő számára nagyon vonzó lehet, amikor egy férfi szégyenérzet nélkül képes megmutatni az igazi valóját, mivel a legtöbb nőt nem a drága ékszer, vagy egy utazás varázsol el, hanem a másik személyisége.

Hasonló bejegyzések