Manapság elég sokat hallhatjuk ezt a szót, de sokan nem vagyunk tisztában jelentésével. Aki stíluscoach segítségét kéri, az nem árt, ha tudja: betekintést nyerhet a divat, az öltözködés, az ékszerviselés, a színek és formák rejtélyes-szövevényes világába.

Az átváltozás, átváltoztatás művészete

Bizonyára mindenki jól ismeri az érzést, amikor reggel, nyűgösen felkelve belenéz a tükörbe, majd egy óra készülődés után is csak annyit érez csüggedten: „Erre a napra jó lesz…”, a „Ma is sugárzóan gyönyörű vagyok!” helyett. Ilyenkor nehéz eldönteni, hogy melyik ruhában érezzük egyáltalán jól magunkat, ahhoz milyen fülbevalót, nyakláncot, vagy szettet válasszunk. Ha ez egy ideje így megy, akkor érdemes rászánni magunkat egy teljes körű átváltozásra, amelyben készséggel és szakszerűen tud segíteni nekünk a stíluscoach.

Mi a varázslat?

Ha belevágunk a nagy átváltozásba, akkor lehetőségünk nyílik egyedi konzultációkra. Itt a stíluscoach egy kicsit megismer minket, és ezáltal könnyedebben fog tudni segíteni olyan külsőt varázsolni, ami hűen tükrözi belső világunkat. Mindannyian jól tudjuk, hogy a magabiztos fellépés hatalom, ehhez pedig nem szükséges más, mint ismerni és kihasználni pozitív adottságainkat. A stíluscoachnak ehhez nagyon jó szeme van, és segít felfedezni eddig rejtett jó tulajdonságainkat, ugyanis hiába öltjük magunkra a legújabb divat szerinti, és legdrágább hacukát, ha az nem illik hozzánk, nem leszünk magabiztosak benne.

Pozitív hatásai

Ha sikerül felfedeznünk önmagunkat, és adottságainkat, amelyek alapján már könnyen választunk a konzultációkat követően magunk is ruhadarabokat, akkor öntudatosabbá válunk. A sok pozitív visszajelzés merészebbé, könnyedebbé, boldogabbá tesz minket, így a stílus kialakítása, és megmozgatása több életterületre is pozitívan hat majd – kisugárzásunk által. Ezután tükörbe nézve azt érezzük, hogy teljes egészet alkotunk, és egyéniségünket szépen és harmonikusan türközi új külsőnk.

Hasonló bejegyzések