A téli gépjármű közlekedés idején nagyon sok mindenre kell odafigyelnünk annak érdekében, hogy ne veszélyeztessük se magunk, se mások testi épségét. A téligumi webshop már meghirdette az akciókat ezért ezeket érdemes szemügyre venni, hiszen a legfontosabb óvintézkedés a téli gumi felszereltetése.
A téli vezetéstechnika merőben más, mint a nyári, ezért ezekre érdemes alaposan odafigyelni. Elindulásnál nagyon figyeljünk oda, hogy az ne nagy sebesség mellett történjen, hiszen nem jó, ha a kerekek egy helyben forognak. Ilyenkor mindig eggyel nagyobb sebességfokozatba kell kapcsolni, hogy csökkentsük a kerekekre kifejtett erő hatását.

Mennyibe kerül egy téligumi? – sportverda.hu

Ha hegymenetbe közlekedünk a téli utakon, akkor érdemes a nyáron használatos sebességfokozatnál egyel magasabbat használni. A kanyarokat minden esetben egyenletesen vegyük, és ne használjunk nagy sebességet. Amennyiben úgy érezzük, hogy az autó orra csúszik, akkor azonnal vegyük le lábunkat a gázpedálról, és ha szükséges, akkor finom fékezésekkel korrigáljunk. A Continental téligumi segítségével biztosak lehetünk abban, hogy ha a fentieket betartjuk, akkor egy egyenletes és balesetmentes közlekedést valósíthatunk meg. Fékezéskor nagyon figyeljünk oda, hogyha csúszást észlelünk, akkor ne fékezzünk tovább, csak ha ismét azt érezzük, hogy a kerekek megtapadtak az úton.
A nyári gumi webshop kínálatát is érdemes áttekinteni a Continental gumik tekintetében, hiszen a nyári időszakban is nagyon fontos a megfelelő minőségű abroncsok használata. A legfontosabb, hogy tényleg a minőségi abroncsok mellett döntsünk, hiszen ezek a legfontosabbak a téli és a nyári biztonságos közlekedés szempontjából.
A gumiabroncs webshop egész évben hirdeti meg akcióit, amelyeket érdemes folyamatosan nyomon követni, hiszen nagyon jó áron vásárolhatjuk meg a minőségi abroncsokat. Nagyon reméljük, hogy javaslataink segítségével sikerül Önnek is részt vennie a nyári és a téli biztonságos közlekedésben!

Hasonló bejegyzések