Minden ember élt már át iszonyú fájdalmakat, és csalódott már olyan emberbe, akit igazán közel engedett saját magához. Éreztük már azt, hogy valaki vagy valami folyamatosan úgy forgatja a kereket, hogy mi igazságtalanul jöjjünk ki a helyzetekből, és biztosan sokan kérdeztük már magunktól hogy „vajon miért velem történik ez?” Ilyenkor az ember azt érzi, hogy szíve ketté szakad, teste elgyengül és elnehezülve süllyed a sötétségbe.
Csak azt várjuk, hogy mikor lesz már ennek az időszaknak vége, és mikor lehetünk újra olyan felhőtlenül boldogak mint régen. Ilyenkor hiába próbál meg az ember reálisan gondolkodni, azon kapod magad, hogy egyszer csak kiszakad a lábad alól a talaj, és megkezdődik az a zuhanás aminek sok esetben csak te magad vethetsz véget.
Ne rágódj a múlton!
A legtöbbször az ember abba a hibába szokott esni, hogy fájdalmán, és csalódottságán rágódik hosszú ideig, és tenni sem próbál azért, hogy elmúljon ez az időszak az életében. Saját fájdalmainkért elkezdünk másokat hibáztatni, hiszen azt hisszük, így valamennyivel könnyebben tudjuk majd elfelejteni a történteket. Természetesen ilyenkor minden érzés ami bennünk lejátszódik jogos, és fontos, hogy ezeket teljesen meg tudjuk tapasztalni, és át tudjuk élni, majd ha ez megtörtént tegyünk azért hogy el tudjuk ezeket engedni. A sérelmeink dédelgetése ugyanis nem vezet sok jóhoz, csak azt érhetjük el vele, hogy évek múlva is képesek leszünk feltépni azokat a lelki sebeket, melyek hatalmas fájdalmakat tudnak okozni.
Klikk ide: kamagravasarlas.net
Döntsd el: El kell engedned!
Ahhoz hogy ebből a rossz állapotból egyszer s mindenkorra ki tudj szakadni, nagyon fontos hogy te magad tegyél. Döntsd el hogy tudatosan fogod elengedni ezt a dolgod, és teszel azért hogy többet ne keserítse meg az életedet ez a fajta negativitás és szomorúság. Azzal hogy ezt a fontos döntést meg tudod hozni, el kell fogadod, hogy ezt választottad, és kénytelen leszel örökre lezárni ezt a szakaszt az életedbe. Fejezd be az önmarcangolást, és azt hogy újra és újra lepörgeted magadban a történteket, hiszen így sosem fogod őket lezárni.
Ne tartsd magad a szerencsétlen áldozatnak!
Áldozatnak lenni valamilyen szinten jó érzés. Hiszen nem a te hibádból adódóan kerültél ebbe a helyzetbe, amibe most vagy. Az azonban hogy sajnáltatod magad, sosem fog előre vinni! A te döntésed a továbbiakban már, hogy meddig szeretnéd még rosszul érezni magad egy csalódás után. Lehet, hogy ebben a helyzetben tényleg te voltál az áldozat, viszont nem kell ezt örökkön örökké kimondani, és kimutatni. Attól nincs az egész életed elrontva, és nem te vagy az egész világ legnagyobb szerencsétlenje, mert egyszer valóban rosszul léptél ki egy kapcsolatban. Szívd fel magad, állj talpra, és próbáld meg magabiztosan folytatni az életedet!
Tanulj meg egyedül lenni!
Egy hosszú kapcsolat után az emberek rettegnek a magánytól, és egyszerűen félnek egyedül lenni. Pedig hidd el, ő előtte is volt élet, és jól elboldogultál te egyedül is a mindennapjaidban. Ne azon rágd magad, hogy milyen rossz lesz majd egyedül, hanem próbáld meg a helyzet előnyeit nézni: Akkor hallgatok zenét, amikor akarok! Azt csinálok amit csak akarok! Keress valami új hobbit, mely leköti a figyelmedet, és le tudod benne vezetni a felesleges energiádat, és hamar észre fogod venni, hogy nem is vagy olyan elveszett, és magányos egyedül.

Hasonló bejegyzések