A gépi hímzés többek között rendkívül előnyös abban az esetben, ha tartós és jó minőségű reklámruhát, példának okáért reklámpólót szeretnénk gyártani vásárlóink számára – egy promóció, vagy egy nyereményjáték részeként –, de akkor sem utolsó, ha éppen jó minőségű munkaruhát akarunk készíttetni alkalmazottaink számára.
Gépi hímzéssel ugyanis majdhogynem a legegyszerűbb a legjobb minőségű egyenruhát készíteni. Hogy miért érdemes még ezt az alternatívát választani? Máris mondjuk!

Tartósak!

A gépi hímzés az egyik legjobb és legtartósabb módja annak, ha szeretnénk egy munkaruhát, például pólót, nadrágot vagy kezeslábast egyedivé tenni. A munkaruha ugyanis alapesetben rendkívül sok megpróbáltatásnak van kitéve, ergo sokszor lesz koszos, senki sem vigyáz rá, ha olyan munkakörben dolgozik, és míg egy szitázott ruha ezt nagyon könnyen képes megsínyleni, addig a gépi hímzés számára ez meg sem kottyan majd.

Jól bírják a sok mosást!

A munkaruhák bizonyos munkakörben olyannyira koszolódhatnak, hogy akár napi szinte mosni, illetve tisztítani kell őket. A szitázott termékek nagy átka, hogy minél többször kerülnek mosógépbe, annál jobban megkopik, megrepedezik rajtuk a minta. A hímzett ruhák esetében azonban ilyesmitől garantáltan nem kell tartanunk, hiszen a ruhába belehímzett logó, szöveg vagy bármilyen más minta akár sokadik mosás után sem kopik le, nem fakul meg – maximum az anyaggal együtt –, hovatovább ugyanúgy vasalható, mint az adott ruha más felülete, hiszen a hímzés együtt él a textil többi részével.

Évek múltán is megmarad a minta!

A hímzés nagy előnye még, hogy évek múltán sem kell attól tartanunk, hogy lekopik róla minta. A munkaruhákat ugyanis rendszerint nem egy-két hétre vagy hónapra készíti egyetlen munkahely sem, ennek megfelelően aki egy igazán tartós munkaruhát akar, amelyet akár hónapok vagy évek múlva is felvehet az alkalmazott, akkor ez a jó megoldás. Vannak ugyanis munkaruhák, melyeket nagyon ritkán kell felvenniük az alkalmazottaknak, ezáltal szükség lehet arra, hogy évek múltán egyaránt megmaradjanak.

Könnyen tisztíthatók!

A gépi hímzéssel ellátott munkaruhák ezen felül nagyon könnyen tisztíthatók is, ezáltal akár egyszerű kosz, akár olaj kerül rájuk, a ruhával együtt moshatók, tisztíthatók, ezáltal ebből a szempontból sincs velük különösebb probléma.

Hasonló bejegyzések