Úgy tűnik, szépen lassan elmúlik az az idő, amikor a rollereket még lábbal hajtottuk, és meghibásodáskor maximum a gumik koptak meg, vagy a kerekek lazultak ki. Egyre többe kezdik ugyanis felfedezni, micsoda élvezettel és kényelemmel jár az elektromos rollerekkel való közlekedés.
Könnyen lehetséges hogy néhány év elteltével az emberek nagy része már ilyen modern, és korszerű elektromos rollerekkel fog cikázni munkába, bevásárolni, vagy éppen iskolába. Az igen ismert kínai márka nemrégiben egy igen modern eszközzel rukkolt ugyanis elő. Jó eséllyel sokak számára ismerősen hangzik már az Euni márkanév. Ez az egyik olyan márka ugyanis, melyet a kínai Xiaomi gyárt a szárnya alá vett, és együtt sikerült megalkotniuk a Xiaomi Euni ES 808 névre hallgató szupermodern és praktikus elektromos rollerét.
Ajánló: Lenovo okostelefonok választéka

Mi mindent tud az elektromos roller?

A roller egyetlen hiányossága talán csak a hatalmas színválasztéknak tudható be, hiszen egyelőre csupán egyetlen egy, fehér színben kapható meg, mely egy fekete színű csúszásgátló fellépővel van ellátva. Lámpája megtalálható a sárhányóban, sokan kimondottan dicsérik a féklámpa funkcióját. Jobb kézről helyezkedik el a gyűrűs gázkar, illetve a kilométeróra, míg balkézről találhatjuk meg a fékkart. Az elektromos roller egyszerűen összecsukható, így könnyebb a szállítása és a tárolása is.
A kormányrúdon elhelyezkedő LCD kilométeróra rendkívül jól látható még éjszaka is, hiszen világoskék háttérvilágítással van ellátva. Ez jelzi ki a sebességet, a megtett kilométereket, illetve az elektromos roller akkumulátorának töltöttségi szintjét is. A lemerült aksi feltöltése körülbelül 4 órát vesz igénybe, melyet a lábtartón található töltőnyílás segítségével tudunk megtenni. Az elektromos rollerral hasonlóképpen kell elindulni, mint egy hagyományossal.
Itt is egyszerűen stabilan kell állnunk rajta, míg az egyik lábunkkal határozottan el kell rugaszkodnunk. A roller motorja 5 kilométer/órás sebesség után automatikusan kapcsol be.

Hasonló bejegyzések