Számtalan kisebb-nagyobb figyelmességgel lephetjük meg a szeretett hölgyet. Van, amiért jobban a pénztárcánk mélyére kell nyúlni, másokért kevésbé. Az egyik legklasszikusabb ajándék természetesen az ékszer. Természetesen óriási különbségek vannak árban egy olcsóbb ezüstből készült ékszerek és a drágább arany ékszerek között.
Fontos, hogy elsősorban olyan hölgyeket érdemes meglepni, akik szeretnek és szoktak is ékszert viselni, különben a fiókban fog állni az idők végezetéig.
Szintén drága ajándék egy-egy wellness hétvége. Előnye, hogy mindkét fél jól tudja magát érezni, így nem kizárólag a hölgy ajándéka. Olcsóbb ajándékötlet például a kozmetikum. Fontos, hogy pl. alapozót, pirosítót, rúzst nem szabad a hölgy nélkül választani, hiszen mindenkinek más-más áll jól. Inkább kérjük ki a véleményüket a termékről, vagy lessük le a más meglévőről, hogy milyen árnyalatú, mint, hogy rosszat vegyünk meg, és a kukában landoljon.
Nem túl drága és romantikus gesztus a virágküldés. Minden nő szeret virágot kapni, és kifejezetten jól eső érzés, ha egy futár hoz számára egy csokrot. Feladhatjuk titokzatos hódolóként, de természetesen névvel ellátva is. Ráadásul a virágküldés online felületen Budapestre és vidékre is történhet, néhány egyszerű kattintással már meg is lehet rendelni.
Ha ismerjük a hölgy lakását, akkor választhatunk ízléses lakberendezési tárgyakat. Ha nem voltunk még nála, és nem tudjuk, milyen színharmóniák dominálnak, inkább válasszunk más ajándéktárgyat. Ha tudjuk, mi a hobbija, például sport, olvasás, akkor mindenképpen jó ötlet, ha a hobbijának megfelelő ajándéktárgyat választunk. Könyveknél érdemes kipuhatolni, hogy milyen stílust szeret olvasni, könnyedén mellélőhetünk egy romantikus könyvvel, ha például a krimiket szereti.
Bár kevésbé romantikus ötlet, de hasznos, nyugodtan vásárolhatunk számítógépes dolgokat is az elektrotechnika iránt érdeklődőknek, olcsóbb-drágább műszaki cikkeket, de akár játékokkal is meglephetjük szívünk hölgyét.

Hasonló bejegyzések