A partnerhez való hűség kétségkívül a kapcsolat egyik alappillére. Ha a bizalom a hűtlenség miatt elveszik, nehéz visszatalálni a helyes útra, és a kapcsolat rosszul működik. A gyanúnak azonban mindig biztos jelei vannak.

Látható jelek

Egy ismeretlen női parfüm illata, egy rúzsfoltos gallérral, vagy a feltűnően fésületlen haj. Ezek mind árulkodó jelei lehetnek annak, hogy valami történhetett. Egyetlen alkalom azonban nem elég ahhoz, hogy kételkedjünk valakiben.

A szokások megváltozása

Egy több éves kapcsolatban mindig ismerjük a másikat. Nem véletlen, hogy gyorsan észre fogjuk venni, ha a másik fél néhány hónapja furcsán viselkedik, és olyan szokásokat vesz fel, amelyeket korábban nem.

Nem egyező történetek

Ha a párunk nemcsak feszült, vagy elrejti a beszélgetéseket, hanem amikor felteszünk neki egy kérdést, nem tudja, mit válaszoljon, vagy a magyarázatai nem elég meggyőzőek, akkor jöhet a gyanú.

Védekezik

A furcsa viselkedés mindig kérdéseket szül. Ha a másik ahelyett, hogy nyugodtan viselkedne, dühös lesz, és végül elkerüli a válaszadást, akkor talán rejteget valamit. Miért védekezne, ha nincs miért?

Változás a rutinban

Nemcsak a szokásai és a viselkedése változik meg, hanem úgy tűnik, hogy a rutinja is. Most már új hobbijai, új érdeklődési köre van, és lám, minket nem von be egyik tevékenységébe sem. A változás a szexuális együttlétet is érinteni szokta, például lehet, hogy hirtelen erekciós problémákra utal, vagy egyszerűen nincs kedve hozzá.

Hosszú munkaidő

A hűtlen emberek gyakran a munkát használják ürügyként. Ha korábban napi 8 órát dolgozott, most mindig későn megy el a munkahelyéről, még céges kirándulásra is el kell mennie, és most már szombatonként is dolgozik? Ezek olyan jelek, amelyek gyanússá tehetik a valódi szándékaikat.

Mindenhová egyedül akar menni

Lehet, hogy nem a legjobb a kapcsolatunk, de ha inkább egyedül van a szobában, vagy egyedül megy bárhová, akkor megint gyanakodhatunk. Nyilvánvalóan mindenkinek szüksége van a saját terére, de ez nem szokott tartós lenni.

Hasonló bejegyzések