Problémák vannak a szerelmi életeddel? Nincs merevedésed, vagy nehezen jutsz el a csúcsra? Amennyiben mindkét kérdésre igen a válaszod, akkor bizonyára neked is valami problémád van a szerelmi életeddel, ami ha nem a korodból fakad, akkor érdemes odafigyelned néhány apró dologra, amelyek jobbá teheted szexuális élményedet. Hogy mik ezek?
1. A legfontosabb dolog a legközhelyesebb mindközül, de a statisztikák igazolják, így lehet mögötte valami. Ennek fényében érdemes pároddal ismét felmelegíteni egy kicsit a kapcsolatot úgy, hogy többet csókolóztok, többet célozgattok a szexre a nap folyamán, ezáltal mindkettőtöknek folyamatosan emelkedik a szexuális vágya, hogy aztán este szinte feltüzelve ugorjatok be az ágyba. Ha nem vagytok egymás közelében, SMS-ben, e-mailben vagy valamilyen más formában vigyük véghez a fentieket, a hatás garantáltan nem marad majd el.
2. Ha egy pár hosszú ideje van együtt, az előjátékok gyakran elmaradnak, márpedig ez főként a nőknek nagyon fontos, hiszen rá kell hangolódniuk az együttlétre, ha ez nincs meg, az egész este hangulata dugába dőlhet. Persze ehhez két ember és komoly összhang kell, ezért kell az első pontban taglaltak szerint egy kicsit előkészíteni a terepet, de természetesen fokozhatjuk is az élményt, ha például együtt fürdőztök, vagy együtt vagytok jelen a fürdőszobában, esetleg tartotok egy közös masszázst.

  • Potencianövelő szer kínai gyógynövényből: ez a Dragon Power

3. Szintén orbitális butaságnak tűnik, de kutatások igazolják, illetve ha belegondolunk, a józanész is alátámasztja, hogy hideg lábbal nem jó egymáshoz bújni. Nyilván arról senki sem tehet, ha valakinek fázós a lába, és a zokni sem mindig túl szexi ruhanemű – azért van kivétel is –, de amennyiben tudatosan készülünk valamire az este folyamán, akkor vagy tekerjük feljebb egy kicsit a fűtést, vagy csak szimplán melegítsük elő a lábunkat egy jó forró zuhannyal, ami lehet akár közös, sőt előjáték is.
4. A szex gyakran azért is válik semmilyenné, esetenként rosszá, mert a párok nem élik meg igazán. Ha két test összeforr, akkor néhány nyögés már egyáltalán nem ciki, pláne évek után, valamint egy olyan pár mellett, akinek minden porcikáját imádjuk. Beszéljünk bátran szex közben, nyögjünk, adjuk át magunkat az élménynek, hiszen sokkal nagyobbakat lehet így élvezni, és sokkal könnyebben is jutunk el a csúcsra ebben a formában. Szüntessetek meg minden háttérzajt, kapcsoljátok ki a tévét, zárjátok be az ajtót, és ne foglalkozzatok semmivel, csak egymással.
5. Mindenki tisztában van az afrodiziákumok létezésével, de csak kevesen alkalmazzák őket rendszeresen. Márpedig a jó és rendszeres szexért sokat tehetünk, ha megfelelő ételt fogyasztunk a nap folyamán, esetleg éppen vacsorára. Sok vörös hússal például garantáltan növeljük a libidót, akárcsak az édes csokoládé, valamint a vörösbor. Ezekkel nem csak egy tökéletes estét alapozhatunk meg magunknak, hanem garantáltan a szex is sokkal jobb lesz tőlük. Érdemes kipróbálni!

Hasonló bejegyzések