Itt a jó idő, ajánlatos kimenni a szabadba, és sportolni! Eddig a konditerem négy fala között tudtunk csak edzeni, a plusz húsz fok környéki idő azonban tökéletes a szabadtéri sportoknak.

Mit sportoljunk ingyen?

Most már annyira jó idő van, hogy elő lehet szedni a bringákat a garázs mélyéről, és azok is felpattanhatnak rá, akik télen félősebbek. Ez semmibe nem kerül (természetesen fizetni kell az átnézésért és az esetleges szükséges kellékekért, de azért ez mégsem egy bérlet vagy egy pályahasználati díj), egészséges, ráadásul a suliba vagy a munkahelyre is el tudunk tekerni. A futás se kerül semmibe, természetesen egy jó futócipőn és ruházaton túl. Amennyiben vagyunk olyan szerencsések, hogy van a környezetünkben nagy zöld terület, akkor mehetünk is csapatsportot űzni a grundra. Valakinek biztosan van egy focilabdája vagy egy kézilabdája, és már mehet is a játék. Ha van teraszunk, akár ki is költözhetünk egy időre hullahopp karikázni, ugrókötelezni, de akár jógázhatunk, vagy végezhetünk lazító gyakorlatokat is, csak rajtunk áll.

Fizetős sportok

Ahogy egyre jobb az idő, sokan húznak úszódresszt, és merülnek el a habokban. Ha komolyan gondoljuk, vásároljunk inkább bérletet az alkalmi jegynél. Bérelhetünk kültéri pályákat is például, és nyomhatunk egy parti teniszt valakivel.
Természetesen semmi akadálya, hogy beltéri sportokat űzzünk, például kondit vagy fallabdát, de ha már ilyen szép az idő, bűn nem kihasználni a lehetőséget.
Itt az idő jelentkezni valamelyik helyi amatőr csapatba vagy sportegyesületbe, és eljárni az edzésekre. Egy jó társaság nagy hatással lesz a kedélyünkre, ráadásul a sport mindig egészséges. Edzőcipőre fel!

Hasonló bejegyzések