Ha azt tapasztaljuk, hogy a hajunk el kezdett hullani, ne essünk kétségbe! Vannak olyan időszakok, amikor teljesen normális, hogy egy kicsit több hajszáltól kell búcsút mondanunk, de kóros hajhullásról csak akkor beszélhetünk, ha naponta több mint 100 hajszálunk hullik ki.

Az egészséges hajkoronáért mindenképpen oda kell figyelnünk a táplálkozásunkra, és próbáljuk meg a hajszálainkat a lehető legjobban védeni a külső hatásoktól. Fontos lehet a vitaminpótlás, hiszen hajunk szerkezetére, és a hajhagymáink állapotára bizonyított, hogy jó hatással van a folsav, a B6- és a B12 vitamin.

Ápoljuk természetes módon a hajhagymáinkat, és állítsuk meg a hajhullást

A Pranagarden létrehozta az Alma Hair gyógynövény alapú termékcsaládját, mely egyedülálló módon tudja aktivizálni a hajhagymákat, illetve a fejbőrben lévő elöregedett őssejteket. Megakadályozza a haj elvékonyodását, a hajtüszők zsugorodását, illetve képes javítani a fejből állapotán is.

A Pranagarden natúr hajápoló termékcsalád vegán, SLS-SLES és parabén mentes, emellett egyik terméke sem nem tartalmaz vegyszereket, szintetikus illatokat és színezékeket sem.
Az Amla Hair Hajregeneráló extra tonik serkenti a hajnövekedést, és csökkenti a hajhullást, táplálja a hajhagymákat.

De kipróbálhatjuk a márka Detox tisztító és Vitalizáló Samponját is, mely amellett, hogy ápolja a hajat, megállítja a zsírosodást, illetve segít az irritált, viszkető fejbőrön is.

A Pranagarden Hajerősítő Organikus Por remek választás lehet számunkra abban az esetben, ha gyönyörű, erős, és egészséges hajról álmodunk. A termék 4 olyan gyógynövényt tartalmaz, mely hatékony lehet akkor, ha a haj vitalizálásáról, illetve a hajhullás megállításáról van szó.

Az Amla, a Bhringraj, a Tulsi, illetve a Shatavari gyógynövények elegye Hajerősítő superfood Smoothie formájában tud megoldást nyújtani a leggyakoribb hajproblémákra, segíthet ugyanis a száraz, irritált fejbőrön, a hajhulláson és a kopaszodáson, az elvékonyodott és töredezett hajon, az őszülésen, sőt még a pajzsmirigy problémákon illetve a menopauza kellemetlen tüneteit is képes enyhíteni.

Hasonló bejegyzések