Ma már egyre több munkáltató adja a béren kívüli juttatását Szép kártyán, amit aztán a munkavállalók pihenésre, utazásra vagy élelmiszerre költhetnek. Az elfogadóhelyek listája egyre bővül, és valljuk be, az emberek többsége szeret olyan helyre menni, ahol kényelmesen fizethet.
Ráadásul vannak, akik ez alapján választanak maguknak szállást vagy éttermet, ezért mint cégnek, ajánlatos csatlakozni a Szép kártya programhoz.
Hogyan is lehet elfogadóhely a cégünkből? A dolog roppant egyszerű, be kell menni a Szép kártyát kibocsátó bankok valamelyikébe (ez jelenleg az OTP, a K&H és az MKB), és szerződést kell kötni. Amennyiben a cég rendelkezik POS terminállal, úgy azon keresztül tudják a kártyát használni. Ha nincs terminál, akkor sincsen probléma, mivel telefonon vagy az internet segítségével is van lehetőség a kártyáról való pénzlevonásra.
További információ a szép kártyáról: http://www.szep-kartya.com/szepkartya.php
Igény szerint mindhárom kártyakibocsátóval szerződést kell kötni ahhoz, hogy minden kártyát el lehessen fogadni, de nem szükséges hozzá három különböző POS terminál, elég csak egyetlen egy. Internetes és telefonos fizetés esetén arra kell figyelni, hogy a kártyához tartozó bankkal vegyük fel a kapcsolatot.
A csatlakozás után érdemes jelezni, hogy elfogadóhely lett a cég. Ezt lehet különböző logóval vagy matricával a helyszínen feltüntetni, de mindenképpen érdemes a cég weboldalán is megjelentetni. Ám ez még nem teljesen elegendő, hiszen így csak azok a személyek tudnak a kártyaelfogadás lehetőségéről, akik már felkeresték a helyet vagy annak honlapját. Léteznek Szép kártya elfogadóhelyes honlapok, ahová mindenképpen érdemes beregisztrálni a céget. Azok, akik kifejezetten elfogadóhelyet keresnek, így sokkal könnyebben rátalálhatnak a cégünkre, és a megjelenésért kiadott csekély összeg igen hamar meg fog térülni, és onnantól kezdve csak nyerhetünk a dolgon.

Hasonló bejegyzések